Hockeyevent i augusti

Företagarevent och familjefest i sann hockeyanda

Lördag den 6 augusti laddar vi för hockeyfest i parken!

…och DU som företagare har möjlighet att vara delaktig.

Jokkmokk Hockey har fått förmånen att arrangera ett event i parken den 6 augusti som hela kommunens invånare är välkomna att besöka. Mellan klockan 15.00-16:00 får vi celebert besök av tre lag från Luleå Hockey (damlaget, J20 samt A-laget), hela kommande säsongs spelartrupper, tränar –och ledarstab samt Luleå Hockeys sportchef “Osten”finns på plats.

I parken kommer det att finnas en VIP-kåta uppslagen till vilken Du som företagare har möjlighet att få köpa inträdes biljett till en kostnad av 400:-. Företagets namn kommer att synas i samband med eventet.

I tältet erbjuds exklusiva föreläsningar av spelare, tränare och ”Osten” samt lättare förtäring och företagarmingel.

Det exklusiva företagareventet i kåtan är ett samarbete mellan Jokkmokk Hockeyförening, Strukturum och Företagarna i Jokkmokk. Ett unikt tillfälle att få träffa och prata personligen med några Luleå Hockeys frontfigurer, samtidigt som Du som företagare stöttar den lokala ungdomsidrotten genom att pengarna för inträdesbiljetten oavkortat går till Jokkmokk Hockeys ungdomsverksamhet.

Hockeyfesten pågår under hela dagen mellan 13:00 – 17:00 och förutom VIP-arrangemanget kommer vi att ha en mängd olika aktiviteter för allmänheten.

 

Anmälan sker via e-post till:

Josefin Eriksson, josefin@bahnhof.se

 OBS: Sista anmälningsdag är onsdag den 3/8

Har Du frågor kring detta, kontakta Josefin Eriksson mob. 070-794 59 90

Varmt välkommen med Din anmälan!

Josefin Eriksson